logo

Загинув Святослав Кондрат — патріот і захисник сімейних цінностей

22 червня 2023 р. \ оновлено 22 лютого

20 червня під час штурму російських позицій на запорізькому напрямку загинув Святослав Кондрат — керівник штурмового відділення спеціального підрозділу «Карпатська Січ». Він був щирим патріотом, християнином і борцем проти гендерної ідеології та за збереження сімейних цінностей.

З 2014 року Святослав долучився до боротьби за Україну, був активним учасником організації «Карпатська Січ», підтримував та розвивав правильне національно-патріотичне виховання дітей. Він був захисником християнських і сімейних цінностей, регулярно брав участь у заходах та вуличних акціях спротиву гендерній пропаганді.

В перший день повномасштабного вторгнення він повернувся в Україну з-за кордону і вирушив на оборону Києва. Брав участь у боях за Гостомель і Бучу. В наступні місяці виконував бойові завдання на Миколаївщині, Херсонщині, Харківщині та на Донбасі. З початком цьогорічного контрнаступу керував мінометною батареєю свого підрозділу на південному напрямку. Загинув, коли прикривав відхід бойової групи.

За тижлень до цього Святослав Кондрат виступив на Міжнародному Саміті «Україна — Життя. Гідність. Перемога!» з промовою, спонукаючи українців захищатися від різних загроз:

«Допоки ми б’ємося на фронті, будь ласка, оберігайте наш тил. Не важливо від кого, від якої країни, від яких організацій ідуть нав’язування нам чужих наративів, ми маємо зберегти сильну консервативну Україну. Це наш пріоритет. Тільки ми разом можемо збудувати ту країну, про яку всі мріємо, і тільки ми можемо зробити те, про що наша західні партнери говорять. Слава Україні! Слава Ісусу Христу!»

Загибель Святослава Кондрата — це болюча втрата для патріотичної і християнської спільноти. На жаль, на полі бою гинуть вірні, хоробрі і просто кращі сини України.