Є Бог, є Надія: літні євангелізаційні заходи в Україні

7 вересня 2024 р.

Це літо було прекрасною можливістю для євангелізаційних заходів. Протягом липня-серпня міжконфесійна ініціатива «Християни для України» запустила в різних куточках України євангелізаційну кампанію «Є Бог, є Надія!».

Вона включала різноманітні вуличні євангелізації, поширення гуманітарної допомоги, організацію концертів і дитячих таборів, поїздок до військових, а також роздачу літератури у спеціальних наметах, де говорили про Бога і молилися за Україну і потреби людей. Збірки молитов, картки з молитвами та іншу літературу, яка поширювалася там, Ви можете безкоштовно замовити на нашому сайті.

Протягом двох місяців вже відбулися численні заходи у Дніпрі, Царичанці, Кривому Розі, Києві, Миколаєві, Тернополі, Запоріжжі, Харкові, Хмельницькому, Вишгороді та інших населених пунктах Київської області. Це була чудова можливість донести людям істину про те, що навіть у найтемніші моменти нашої історії є місце для світла і надії, коли ми шукаємо Бога і звертаємося до нього в молитві.

Також ініціатива Християни для України пілтримала спільні євангелізаційні заходи у Рівному, Здолбунові, Кременчуці, Кропивницькому, Херсоні, Бузівці, Чернівцях та інших місцевостях.

Євангелізаційна кампанія — це чудовий досвід і, сподіваємося, всі ці заходи принесли людям надію і радість, а особливо дітям, чиє дитинство затьмарила війна. Протягом вересня кампанія «Є Бог! Є надія» продовжується і віримо, що ще більше людей почують про Божу любов і відродять надію, попри все.