logo

Росіяни вбили семеро цивільних в Одесі. Серед загиблих малолітні діти

2 березня 2024 р. \ оновлено 2 березня

У ніч проти 2 березня російські терористи вдарили «Шахедами» по Одесі, містах Сумщини і Дніпропетровщини. Один із дронів-камікадзе влучив у дев’ятиповерхівку в Одесі, внаслідок чого загинули щонайменше 7 людей, серед яких дві малолітні дитини. 3 березня в Одесі оголосили Днем жалоби.

Майже цілий день рятувальники розбирали завали та намагалися врятувати людей, які залишалися під ними. Внаслідок вибуху зруйновано цілий під’їзд — 18 квартир і ще 7 пошкоджено. Наразі відомо про 8 поранених осіб, з яких 1 дитина. Рятувальникам вдалося витягти з-під завалів 5 людей. Володимир Зеленський закликав Захід надати більше додаткових системи і ракет протиповітряної оборони для захисту всього неба над Україною.

 Надвечір міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив про результати пошукової операції:

«Щойно рятувальники в Одесі деблокували тіла мами з тримісячною дитиною. Емоції, які не передати словами. Мої співчуття родичам загиблих… Вже семеро осіб загинуло внаслідок нічного російського удару по багатоповерхівці». 

Жінка й дитина, про яких писав міністр — це Анна й Тимофій Гайдаржі. Їх батько з донькою залишилися живими. Вся родина була вірянами церкви Євангельських Християн Баптистів.

Рятувальники дістають тіло ще однієї людини з-під завалів в Одесі ⎪ДСНС України

Трагедія загибелі матері з дитиною та інших жертв сьогоднішнього обстрілу Одеси — це чергова свідчення відверто демонічного беззаконня Російської Федерації. Закликаємо молитися за потіху для рідних і близьких, а також Боже втручання в перебіг бойових дій і Божу підтримку для нашого війська на шляху до перемоги над російським тероризмом.