logo

Чергова атака на Україну. Молімося за постраждалих!

23 січня 2024 р. \ оновлено 22 лютого

Сьогодні вранці росіяни знову обстрілили українські міста, в результаті чого загинули щонайменше 6 людей та понад 50 отримали поранення (частина з них перебувають у важкому стані). Цілями російських терористів стали Харків, Київ, Павлоград (Дніпропетровська область) та Шостка (Сумська область).

Перший удар ворог завдав по Балаклії (зруйновано приміщення оздоровчого табору) та Харкову. О 4 ранку росіяни обстріляли об’єкти цивільної інфраструктури та поцілили в житлові будинки. Близько 7:15 росіяни повторили обстріл, в результаті чого зазнали пошкоджень понад 30 будинків та зруйновано цілий під’їзд у багатоповерхівці. Наразі відомо про десятки поранених із цього будинку.

Рано вранці росіяни обстріляли і столицю. Наразі є інформація про влучання у Солом’янському, Святошинському, Дарницькому та Печерському районах. Пошкоджені житлові будинки, освітні заклади, стадіон «Локомотив» та об’єкти цивільної інфраструктури.

Через влучання у Павлограді зазнали руйнувань 8 багатоповерхових будинків, гімназія та музична школа. В місті Шостка пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури.

Цього ранку росія випустила по території України 41 ракету, з яких українське ППО знищило 21. Наразі триває ліквідація наслідків атаки, а в Харкові продовжується рятувальна операція, тому кількість постраждалих може були більшою. Просимо молитися за потерпілих, Божий захист для України та перемогу українського війська над агресором!