logo

Як долучитися до акції підтримки українських захисників на Різдво?

7 грудня 2023 р. \ оновлено 22 лютого

Україна готується до Різдва. Коли все довкола вказує на наближення свята, то пам’ятаймо про наших захисників, завдяки яким у нас є можливість його святкувати. Вони проведуть Різдво в окопах, пожертвують сімейним святкуванням, щоб ми могли відзначити народження Ісуса Христа у відносному мирі.

Раді повідомити про можливість підтримати воїнів і ми покажемо, як це зробити. Напишімо їм листи, щоб подякувати за їхню мужність та силу волі! Це можуть бути як короткі привітання чи дитячі малюнки, так і довгі листи зі словами вдячності, а до акції мають змогу приєднатися як діти, так і дорослі. Нехай слова наші будуть променем світла у темряві війни, а листівки – теплими обіймами, що зігріють їхні серця в цей святковий час. Покажімо, що ми пам’ятаємо та цінуємо їхню величезну жертовність, спробуємо зробити їхнє Різдво трошки яскравішим і теплішим.

Як я можу відправити різдвяну листівку захисникам? 1. Придбай або зроби листівку! Ти також можеш заохотити дітей до створення малюнку. 2. Напиши слова підтримки та вітання захисникам. Можна почати так: “Дорогий Захиснику, вітаю Тебе з Різдвом Христовим!…” 3. Відправ листівку одному з координаторів (за свій рахунок). Якщо ти не маєш можливості відправити листівку, надішли нам її на електронну пошту, ми роздрукуємо та відправимо її: info@c4u.org.ua 4. Змотивуй інших взяти участь в ініціативі!

👤 Координатори : ✅Україна – Маріанна Шамоніна Нова пошта, м. Вишгород, відділення № 3 067 681 25 55 ✅Польща – Jan Łukasik 20-019 ul. Narutowicza 71/12, Lublin ✅Сполучене Королівство Великої Британії і Північної Ірландії – Iryna Rozhko 121 Worren Gardens Lisburn United Kingdom BT28 1HN