logo

У Києві відбулася місійна конференція Є>МІСІЯ

29 листопада 2023 р. \ оновлено 22 лютого
Зображення: Emisiya.

25 листопада у Києві пройшла місійна конференція Є>МІСІЯ, організована Київським обласним управлінням молоді УЦХВЄ. Захід зібрав понад дві тисячі учасників із різних куточків України. Представники місій провели воркшопи по різноманітних напрямках служіння та надихнули молодих християн знаходити своє покликання для поширення Божого царства.

На конференції мали слово Олександр Озеруга, Володимир Чорнописький, Ярослав Лукасік, Олег Богомаз, Микола Савчук, Вячеслав Когут та інші. Теми їх виступів стосувалися посвяти на служіння, євангелізації в повсякденному житті та силі молитви.

Далі молоді люди відвідали презентації різних служінь. Особливо актуальним у воєнний час залишається капеланство і потреба у душеопікунах для воїнів зростає. Також були представлені служіння підліткам «ТінЕйдж МІСІЯ», благовісти онлайн проекту YesHeIs, служіння та єднання християн у вишах для євангелізації і підтримки.

Конференція Є>МІСІЯ стала ще одним майданчиком для презентації Християнської Відкритої Академії — проекту, спрямованого на поширення цілісного біблійного світогляду та формування лідерів для суспільної сфери. Вже четвертий рік у ХВА християни різних конфесій навчаються у кращих світових на українських викладачів.

Ще на одному воркшопі служителі Solid Rock Mission ділилися своїм баченням та покликанням до євангелізації. Було обговорено стратегії ефективного спілкування та досягнення підлітків, проведення таборів, місіонерських шкіл та тренінгів. Також спікери поділилися досвідом в галузі ментального здоров’я та підготовки спеціалістів, які зможуть стати ефективними душеопікунами.

Під час заходів учасники не лише обмінювалися ідеями, а й розглядали конкретні практичні програми спрямовані на втілення біблійних принципів у реальних ініціативах для покращення країни. У заключний день конференції вони молилися за Україну та висловили подяку та хвалу Господу за можливість прославити Його та нагадати собі про своє покликання нести Євангеліє в цей світ.