logo

Наша команда поширює новий «Молитовник українця»

13 квітня 2022 р. \ оновлено 22 лютого

У рамках служіння «Християни для України» та за фінансової і організаційної підтримки Асоціації «Поклик» у Львові та Польщі друкуються «Молитовники українця». Загалом планується випустити 1 мільйон екземплярів. Наша команда займалася підготовкою тексту цієї брошури. У молитовнику кишенькового формату міститься духовний гімн України «Боже Великий, Єдиний», кілька псалмів, біблійних історій та 10 різноманітних молитов, а саме: молитва за Україну, перемогу, захист, армію, владу та зцілення; молитви воїна та біженця, «Отче наш» та молитва покаяння.

За два тижні з друкарні Львова до різних регіонів України надіслано близько 116 тисяч брошур. Для поширення молитовників разом із гуманітарною допомогою серед вимушених переселенців з гарячих точок України, а також серед бійців ЗСУ та ТрО за заявками церков посилки були відправлені до Олександрії, Тернополя, Києва, Чернівців, Кривого Рога, Новоград-Волинського, Здолбунова, Обухова, Золотоноші, Славського, Вишневого, Волочиська, Чорткова, Коростеня, Яготина, Любомля та інших міст. Частину тиражу отримали церкви Львова.

Тираж, що видається в Польщі, буде поширюватися в пунктах прийому біженців в Європі, і деяку його частину буде доставлено для поширення в Україні.

Щоб отримати брошури, потрібно заповнити анкету.

=== ЗАМОВИТИ МОЛИТОВНИК УКРАЇНЦЯ===