logo

Волонтер Олексій Кучапін був знайденим мертвим в одній з київських квартир

22 липня 2020 р. \ оновлено 22 лютого

Надійшло оновлення інформації щодо Олексія Кучапіна, який зник 16 липня. Як передає інформаційна агенція УНІАН, він був знайдений в орендованій київській квартирі мертвим. Поліція вважає, що це на 90% природна смерть, проте ще буде розтин.

Проте один зі знайомих Олексія, Захарія Керстюк, не вважає, що це могло статись природно: «Тепер «Вокзальні» погрози всіх нас ліквідувати — стали реальністю! Вони стримали своє слово і почали потихеньку прибирати тих, хто (на їх думку) дестабілізував ситуацію всередині утримуваних ними в рабстві людей».

Він згадує про те, що коли вони приходили допомагати бездомним, їм не раз погрожували розправою, бо отримавши від волонтерів допомогу, бездомні менше погоджувались займатись жебрацтвом. Відповідно, ті, хто користувався вразливим станом бездомних — втрачали свій злочинний прибуток.

Допоки ми не знаємо результатів розтину та розслідування, чекатимемо на оновлення. Не варто піддаватись паніці, або пригніченню, хоча Олексій помер, його справа досі живе. І ми можемо допомогти нужденним там, де ми є. Наше чекання на новини не повинно бути пасивним! Закликаємо вас підтримати молитовно сім’ю Олексія: батьків, його дружину та новонароджену дитину. Зайти на сторінку Дім Милосердя Київ, щоб почитати історії людей, яким Олексій допомогам. Як тільки з’явиться інформація про можливість ще якось допомогти сім’ї Олексія — ми поінформуємо.

Висловлюємо співчуття рідним Олексія. Молимось за вас.