logo

Дедалі більше американців повертаються до консерватизму та бойкотують «прайд»

16 червня 2023 р. \ оновлено 22 лютого

З року в рік ЛГБТ-організації намагаються залучити політичні та бізнес-еліти задля пропаганди і публічного визнання. В Україні це відносно новий досвід, але він уже спричинив чимало скандалів і обурення громадян. Цьогоріч низка компаній та навіть Міністерства культури і закордонних справ виступили на підтримку святкування «місяця гордості».

В розпал війни такі ініціативи, як мінімум, недоречні та дискредитують Україну, а в перспективі несуть загрозу національній безпеці й інституту сім’ї. Прихильність гомосексуалізму виправдовують буцімто «вірністю прогресу» і необхідністю догодити західним державам, проте чи дійсно це прогрес і, чи дійсно саме ЛГБТ має репрезентувати цивілізацію?

У США є перші дзвіночки обурення і набридання пропагандою гомосексуалізму. Там ЛГБТ-спільнота остаточно втратила гальма й баланс, що викликає обурення навіть тих американців, яким було байдуже на їх пропаганду у попередні роки.

Гей-парад в Білому домі вийшов з-під контролю

Цьогоріч у Вашингтоні в Білому домі пройшов президентський «прайд» — вечірка святкування ЛГБТ. Джо Байден вітав присутніх з «місяцем гордості, роком гордості і життям гордості», але форма, зміст і закінчення заходу викликали обурення серед інтернет-користувачів. Вони стверджують, що подія ганьбить Америку та державні органи.

В центрі фасаду Білого дому висів гігантський прапор із поєднанням символіки ЛГБТ і BLM, що було порушенням Кодексу прапора США. В розпал події трансгендери почали роздягатися. Один із них — Роуз Монтойя (чоловік, який зробив операцію зі зміни статі) частково оголився на камеру, як і жінки, які демонстрували шрами після видалення грудей.

ЛГБТ-вечірка в Білому домі, Вашингтон.

Спроба демократів засвідчити повну прихильність ЛГБТ завершилася скандалом і захід набув форми вакханалії, а не офіційної зустрічі. Дійство викликало хвилю обурення як в опозиції, так і в американців, далеких від політики. Адміністрації довелося реагувати на це і вони також засудили обурливі дії оголених трансгендерів і заборонили їм надалі відвідувати президентські заходи. «Така поведінка є неприйнятною та виражає неповагу до будь-якої події в Білому домі», — прокоментувала пресслужба Білого дому.

Обурлива та непристойна поведінка гомосексуалістів і трансгендерів на вечірках і гей-парадах — не виняток, а скоріше правило. Оголення, вульгарні танці та навіть імітація статевого акту — це те, що дуже часто відбувається на заходах «гордості».

Вдалі приклади економічних бойкотів

Нав’язлива пропаганда стала однією з причин зростання скептицизму щодо лівих ідеї «пробудження» (спротиву традиційній західній культурі). У червні компанії та державні установи наввипередки демонструють захоплення рухом гомосексуалістів.

З кожним роком агресивність пропаганди зростає і на якомусь етапі люди все ж наважуються сказати «Досить!» Про зміну настроїв свідчать цьогорічні масштабні бойкоти бізнесу, який активно пропагував гомосексуалізм.

Bud Light (виробник пива) активно підтримував трансгендерний рух, за що поступився першістю на ринку пива США, втратив чверть обсягів продажів, а загальні збитки становлять понад 27 мільярдів доларів. Одна з найбільших мереж роздрібної торгівлі також стала об’єктом бойкоту через співпрацю з ЛГБТ-сатаністами. Підтримки «гордості гомосексуалістів» коштувала компанії понад 15 мільярдів доларів. Компанії зазнали мільярдниї збитків, бо зробили із бізнесу майданчик дуже агресивного нав’язування ідей.

Це лише два найгучніші приклади, але консервативна частка американців відмовлялася і від товарів та послуг інших компаній-фанатів ЛГБТ. Пересічному громадянину набридла агресивна пропаганда і цілий культ лояльності, який роками розбудовують великий бізнес та розважальна індустрія.

Бойкот лояльних до ЛГБТ компаній може мати відчутні наслідки, але необхідна критична маса свідомих людей. Американці це демонструють, українці також можуть. Тут головне — бажання.

Суттєво зросла частка консерваторів

Боротьба лівих за «соціальну справедливість» (привілеї меншин) спричиняє розчарування, роздратування і врешті-решт зростання консервативності. Цьому є підтвердження у новому дослідженні аналітиків з Gallup щодо цінностей і переконань, яке демонструє, що за останній рік відбулися відчутні зміни в настроях американців.

Проведений у травні аналіз свідчить, що 38% громадян США визначають себе помірно або дуже консервативними в соціальних питаннях (стать, гендер, мораль, сім’я, нація). Це найвищий показник з 2012 року і на 5% більше, ніж у 2022-му, що вказує на досить різку зміну настроїв людей. Разом зі зростанням консервативності зменшується частка лібералів з 34% до 29%.

Також 44% кажуть, що вони економічно консервативні, що також є найвищим показником за останнє десятиліття. Що цікаво, зміна настроїв помітна і серед молоді та навіть у прихильників Демократичної партії.

Спротив божевільним пропозиціям

Гендерний порядок денний зайшов надто далеко і це відчули пересічні громадяни. Пропаганда ЛГБТ через масову культуру, сексуалізація дітей і нав’язування мінливості статевої приналежності тривожить батьків, а участь трансгендерів у жіночому спорті та доступ до жіночих вбиралень обурює і лякає. Дедалі більше людей розуміє, що це не далека гіпотетична загроза, а те, що стосується їх особисто, їх сімей і громади.

Саме тому батьки організовуються і через шкільні ради та інші горизонтальні об’єднання активніше протистоять руйнівним тенденціям в освіті. Батьки не хочуть бачити в школах трансгендерів, які розповідатимуть дітям про зміну ідентичності та нормальність відрізання частин тіла. Успішна співпраця влади та консервативних батьків у Флориді показала приклад іншим штатам. Консервативна спільнота побачила, що можна бути ефективними у захисті своїх прав.

Батьки у Лос-Анджелесі протестують проти нав’язування різних типів сімей їхнім дітям.

Протягом року низка американських штатів підтримали ініціативи заборонити блокатори статевого дозрівання та покласти край так званим трансгендерним переходам неповнолітніх. У «червоних» штатах політики забороняють чи суттєво обмежують аборти, не допускають чоловіків до жіночого спорту і вже не бояться вікрито говорити про загрозу гендерної ідеології.

Тренд на толерантність до різноманітності девіацій поступово вичерпує себе. Пропаганда ЛГБТ і гендерної ідеології максимально недоречна і відірвана від реальності. Безліч нагальних проблем, а особливо питання безпеки потребують швидких рішень. Американці дедалі частіше відштовхують утопічні тренди минулого десятиліття і повертаються до здорового глузду.

Україна — жертва російської агресії і має політично вразливе становище. Але чи означає це, що ми повинні інертно слідувати цінностям і трендам, від яких відходять інші? Звичайно, ця відмова не є тотальною і швидких глобальних змін годі чекати, однак мудрий побачить тенденції, а це ще один аргумент обрати бік сім’ї та християнських цінностей.